Shopping center på toppen af Hadsund

Mød  alle butikkerne

Hair company

HAIR COMPANY
mr-tang-hadsund-logo
Hair Company

Butikscenter Hadsund
Storegade 51-53
9560 Hadsund

Telefon: 98 57 14 14
E-mail: haircompanydk@gmail.com
Website: www.haircompany.dk

Vi lægger vægt på en hyggelig og behagelig atmosfære, samt en personlig og professionel betjening.

Maja Rodal Søgaard: Jeg har været i frisørfaget i mere end 16 år, hvor af de 10 af årene har været som selvstændig. Jeg synes det er utrolig spændende at arbejde som frisør. Der sker hele tiden nye ting. Nye produkter, nye farver, nye farve og klippeteknikker. For at holde mig opdateret tager jeg på kursus flere gange om året. For det meste i Danmark, men jeg har også været i London et par gange.

Betina Thorup Toft Sørensen: I 2008 bestod jeg den fireårige frisøruddannelse. Jeg er udlært i Hadsund og har gennem flere år arbejdet som assistent i byen. Nu er tiden kommet, hvor jeg vil prøve kræfter som selvstændig. Jeg er en frisør, som går meget op i mit håndværk. Der skal være plads til den enkelte person. Jeg elsker det kreative i faget, og at der er plads til at udvikle sig. Jeg holder mig opdateret via sociale medier og diverse kurser.

Åbningstider

Der er adgang til Butikscenter Hadsund dagligt kl. 7.30 - 20.00.
Detailbutikkerne har forskellige åbningstider, men typisk gælder dette:

Mandag - torsdag
09.30 - 17.30 (Sport 24 og Imerco åbner kl. 10.00)

Fredag
09.30 - 18.00 (Sport 24 og Imerco åbner kl. 10.00)

Lørdag
09.30 - 13.00

Søndag
10.00 - 14.00 (Imerco første søndag hver måned; Matas første og sidste søndag hver måned)

I forbindelse med højtider, Open by Night og forskellige arrangementer i Hadsund er der ofte særlige åbningstider. Følg med her på siden og på www.facebook.com/ButikscenterHadsund, hvor vi løbende opdaterer, når der er dage med særlige åbningstider.

Copyright © 2020 - Butikscenter Hadsund